Recept: Huisgemaakt Borrelbrood

Recept: Huisgemaakt Borrelbrood

Het zonnetje schijnt, tijd om te borrelen! Dat doe je natuurlijk met de speciaalbiertjes van Wasted Beers én een lekkere borrelhap. Maak in een handomdraai dit heerlijke huisgemaakte borrelbrood, wij weten zeker dat deze in de smaak zal vallen!

Wat heb je nodig?
1 Handgemaakt brood naar keuze
100 gram kruidenboter
Halve rode ui
15 gram rozemarijn
200 gram geraspte kaas
Aluminiumfolie

Hoe maak je het borrelbrood?
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij het brood diagonaal in, maar niet helemaal door. Snij het brood om de 2 à 3 cm in, draai het brood een kwartslag en snij ook aan deze kant het brood diagonaal in, zodat er vierkantjes ontstaan.

2. Smeer het brood tussen de vierkantjes voorzichtig in met kruidenboter. Je kunt er ook voor kiezen om de boter te smelten in een pannetje en deze vervolgens over het brood te gieten. Vul daarna het brood met de rozemarijn, kaas en rode ui.

3. Neem een lang stuk aluminiumfolie, leg het brood hierop en bak het brood in 15 à 20 minuten af.

4. Serveer het brood op een mooi bord of plank met een heerlijke drankje erbij.

Eet smakelijk!